Canna Axella

Jeg er Canna Axella, dansk designer med base i Horsens, og stifter af Canna Axella Jewellery.

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder og skabe smukke og unikke ting. Da jeg ikke kunne finde de smykker jeg selv ønskede mig, begyndte jeg at tegne dem selv.

Når jeg tegner og formgiver, så bruger jeg min baggrund fra Arkitektur og Design til at udforske nye former og udtryk. Den skulpturelle og enkle form er det vigtigste designelement i mit udtryk.

Brandet Canna Axella henvender sig til designbevidste kvinder, der går efter en let, elegant og selvsikker stil.  Her finder du et alternativ til fast fashion, der ofte er kendetegnet ved overproduktion.

Jeg tror på, at en bæredygtig stil starter med et godt, tidløst design i høj kvalitet. Derfor er alle smykker lavet i 925 Sterling sølv, som er blevet rhodineret eller har fået en ekstra tyk forgyldning.

Vi gør en dyd ud af at skabe en etisk smykkeproduktion.  Derfor samarbejder vi med en samfundsbevist leverandør fra Thailand, som har forpligtet sig til at skabe en plastikfri produktion. Smykkeæskerne fra Canna Axella Jewellery er lavet ud af FSC-certificeret papir og med vandbaseret lim. De er blevet testet og godkendt til smykkeopbevaring.

Mange hilsener,

Canna Axella

Ps. Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev og få nu 10% på din første ordre.