Sådan finder du din armringstørrelse!

Går du på jagt efter den perfekte ring er det altid godt at kende din størrelse. Størrelsen er vigtig og du behøver ikke at gå til din lokale guldsmed for at finde din ringstørrelse. Du kan nemlig finde din ring størrelse helt selv. Hvis du følger vores ring størrelsesguide, så kan du måle din armringsstørrelse helt selv.

Følg nedenstående video-guide, som vil guide dig step-by-step.

 

Når du skal bestille en armring, er det vigtigt at sikre, at størrelsen er den helt rigtige. Du skal bare sørge for at have papir, saks, lineal, tape og en tus/blyant klar. 

Størrelsesguide for Feather Armringen

Husk, at størrelser for armringe kan variere afhængigt af design og placering. Derfor er er denne guide lavet specifikt til Feather Armringen. Brug en bredt papirstrimmel når du måler størrelsen på Feather Armringen. En papirstrimmel på omkring 2,5 cm vil være passende i dette tilfælde.

Hvis du er imellem størrelser, så anbefaler jeg at du vælger den størrelse der er tættest på, da armringen kan give sig lidt. Er du midt imellem størrelser så vælg den største størrelse.

Har du købt armringen og valgt at beholde den, kan du give den et lille klem så den lukker tættere om din arm. Husk at armringe der ikke har samme form som ved levering ikke kan returneres.

Nye kunder kan være nervøse over at armringen falder af. Pladsformen er designet, så armringen ikke falder af når du har den rigtige størrelse.

Dette har en af mine kunder skrevet på Trustpilot angående design og pladsform:

 

Følelsen af kvalitet - den er der bare…

★★★★★

Jeg har købt mig en feather armring og nyder det enkle, smukke design. Pasformen er perfekt, hvilket betyder, at jeg trygt bærer armringen både til hverdag og ved mere festlige lejligheder.
En ekstra bonus for mig var at modtage armringen i den fineste æske. Jeg elsker nemlig kvalitetsæsker næsten lige så meget som kvalitetssmykker.

Anmeldelse fra Trustpilot

 

 

Størrelse

Inderside Omkreds (cm)

S

15,5

M

16,5

L

17,5