Dansk Design 

Mit navn er Canna Axella, og jeg er en dansk smykkedesigner med base i Danmark.

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder, studere mønstre og observere mine omgivelser.

Et af mine barndomsminder er fra mine bedstemødres sommerhus. Jeg kan tydeligt huske, at jeg lå i sengen og udforskede mønstrene i tapetet fra 70-tallet (der ikke var blevet om dekoreret). Jeg vendte og vred disse mønstre i mit sind og skabte nye former og billeder.

I dag bruger jeg denne nysgerrighed til at udforske sammen med min baggrund inden for arkitektur og design til at skabe nye former i smykker til kunstnerisk interesserede kvinder.

 

 

Skulpturelle genstande

For mig er skulpturelle objekter som musik for øjnene. Et skulpturelt objekt har sin egen strømning, rytme og historie, der skal fortælles. Selv de små finesser kommunikerer, og det stimulerer dine øjne til at se længere og dybere.

Den berømte danske møbelarkitekt Hans J. Wegner har inspireret min tilgang til design. Wegner designede ikke kun en stol, han lavede en skulptur, og på samme tid observerede han, hvordan vi sidder i en stol og skabte flere siddestillinger til en stol.

Jeg bruger hans tilgang ved at give dig flere måder at bære et stykke på. Du kan derfor ofte vende mine smykker i forskellige retninger for at skabe et nyt udseende. Jeg vil have, at du har friheden til at skabe dit eget personlige look.

 

Værdier

Jeg tror, at vi alle skal være samvittighedsfulde i alt, hvad vi gør. Jeg forsøger at gøre så meget jeg kan for at skabe opmærksomhed om kvalitet, bæredygtighed og etisk smykkeproduktion.

For at sikre topkvalitet er alle smykker fremstillet i sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv af høj kvalitet eller massivt 14 karat guld.

Canna Axella Jewellery er fremstillet af en leverandør i Thailand, der leverer smykker af høj kvalitet til andre skandinaviske mærker. Leverandøren er forpligtet til bæredygtighed, de organiserer affaldssortering for at forbedre genbrug og for at skabe affaldsbevidsthed i deres samfund.